SZYBKA WYSYŁKA DO 17:00
DARMOWA DOSTAWA OD 99zł

Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » WSZYSTKIE » UNIWERSALNE SITA BGA SITO 0.3mm 0.5mm 0.6mm 3szt REBALLING
UNIWERSALNE SITA BGA SITO 0.3mm 0.5mm 0.6mm 3szt REBALLING
Nowość

UNIWERSALNE SITA BGA SITO 0.3mm 0.5mm 0.6mm 3szt REBALLING

Koszt wysyłki: od 0,00 zł

Numer katalogowy: XZS00097

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Gwarancja: 12 miesięcy

Cena brutto: 38,25 zł

Cena netto: 31,10 zł

Chwilowo niedostępny
Powiadom mnie o dostępności

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

ZS00097

Zestaw 3sit uniwersalnych do bezpośredniego grzania przeznaczonych do reballingu BGA

Jest to zestaw sit o popularnych rozmiarach kulek i rastrów spotykanych w układach BGA: 0.3, 0.5, 0,6mm!

Wymiary sit są dość duże więc tym bardziej będą miały szerokie zastosowanie.

Przy wykorzystaniu sit uniwersalnych można zregenerować połączenia z podłożem dla większości popularnych układów BGA

W zestawie znajdują się sita:

  • 0.3mm raster=0.6mm (24x24mm)
  • 0.5mm raster=0.8mm (38x38mm)
  • 0.6mm raster=1.0mm (38x38mm)

Podany wyżej rozmiar to obszar do zakulkowania.

UWAGA: Maksymalna temperatura dla sit przeznaczonych do bezpośredniego grzania to 280C.

Dla kulek Sn63Pb37 temperatura rozpływu to ~190C.

Proszę pamiętać o odpowiednim profilu grzania układu BGA i zasypanego kulkami sita.

Najpierw stopniowo rozgrzewamy całość do 100-130C a dopiero później dogrzewamy do rozpływu i połączenia cyny z padami.

Na innych naszych aukcjach uchwyty, ramki, stacje, kulki oraz inne akcesoria przeznaczone do reballingu BGA.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu